luni, 7 noiembrie 2016

Sobolanii din buricul Capitalei, castiga tot mai mult teren

Candva numit ‘Micul Paris’, Bucurestiul incearca din rasputeri sa-si regaseasca identitatea. Cum primarii s-au tot perindat unul dupa altul, iar ideile de modernizare a orasului nu au avut o coerenta si o constanta in ele, fiecare a adus orasului o contributie pe care a considerat-o speciala.
Una din atractiile principale ale orasului acum este zona veche, zona Lipscani. Cumva inca neingrijita, insa reabilitata pe alocuri, atrage ca un magnet prin faptul ca a devenit principala zona de distractie. 
O plimbare prin zona mereu pare atractiva mai ales daca iesi pe Splai si te plimbi de-a lungul Dambovitei.
Insa, ce pacat, este ca apa raului este complet neingrijita, iar zona colcaie de sobolani. Au devenit atat de vizibili incat par a face parte din peisaj. Nu se sperie de lumea care circula prin zona si-si vad nestingheriti de treaba.

Este complet anormal ca in finalul anului 2016 sa avem parte de un asemenea peisaj chiar in mijlocul orasului. In loc ca orasul sa fie mandria noastra, vom ajunge sa ne ferim de sobolanii care-si fac veacul prin Centru. Am vrea sa credem ca dna Primar ‘facebook’ va actiona cat mai repede cu putinta si va intelege ca orasul nu se conduce din spatiul virtual, ci de pe teren.
Scapati-ne de sobolanii de pe chei dna Primar! Sunt reali, nu virtuali!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu