luni, 28 noiembrie 2016

Mariza - lectie de optimism si fericire

Un corcert Mariza, de regula, este un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi! Sala Palatului a fost la fel de primitoare pentru artista, chiar daca de data asta nu a mai avut un concert ‘sold out’.
La fel de indrazneata in alegerea tinutelor de fado, cu un album nou, plina de energie si mult mai increzatoare in ea, Mariza a avut un show complet. Dar nu doar un show....am putea spune ca a fost un adevarat workshop de ‘cum sa fii fericit!’

Prima parte a concertului a fost cumva neutra, sala a reactionat bine, dar nu pe masura asteptarilor Marizei. Iar de aici a inceput workshop-ul de fericire: pur si simplu ne-a invatat cum sa ne simtim bine la un concert, cum sa ne bucuram de clipa respectiva si cel mai important, cum sa ramanem pozitivi si dupa concert! Chapeau bas! Un astfel de workshop tinut de un profesionist ar fi costat bani frumosi, asadar sa-i multumim artistei ca ne-a aratat cum sa fim fericiti.
Intr-un astfel de cadru, plin de beatitudine, energie pozitiva si muzica deosebita, am zarit in sala si pe cunoscutul om de cultura Stelian Tanase, acompaniat de tanara jurnalista de la Digi 24 Elena Vijulie. Prinsa de vraja concertului parea si relatia dintre cei doi, apropierea dintre ei nefiind intamplatoare, cu siguranta. Acum cativa ani buni in urma, Stelian Tanase o curta in direct la un post de televiziune pe Marie Rose Mociornita, insa refuzat, tot in direct, de catre aceasta se pare ca s-a reorientat catre segmentul mai tanar, unde a si avut succes!

Nebunaticul Cupidon a tintit si de data asta! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu