luni, 7 noiembrie 2016

Cardul de sanatate scoate peri albi romanilor!

Cardul de sanatate a fost o adevarata afacere pentru Casa de Sanatate. Sub pretextul de a ne alinia la cerintele europene, cardul de sanatate a fost o aventura pentru populatie. Anuntat cu surle si trambite, a fost destul de greu de implementat in toata tara si ulterior de distribuit.
Folosinta lui este obligatorie ori de cate ori avem nevoie de a consulta un doctor sau de a ne face analize.

In ultima vreme, insa, cardul nu poate fi folosit cand este necesar deoarece sistemul este mai mereu blocat. Asta presupune un disconfort creat persoanelor care ar avea nevoie de asistenta medicala.
De exemplu, daca esti programat la analize si te trezesti cu noaptea-n cap sa ajungi la timp, ai marea surpriza ca nu poti sa faci analizele. Motivul: nu functioneaza cardul de sanatate! Ti se spune sa mai astepti o jumatate de ora sau chiar o ora ca poate reuseste sistemul sa-si revina. Si chiar daca mai astepti este posibil ca sistemul tot sa nu functioneze, iar rabdarea ta de pacient se termina. Singura solutie este sa revii intr-o alta zi, cu gandul ca nu ti se poate intampla de 2 ori acelasi ghinion. Speri, astepti si te pregatesti din nou pentru analize!

Suntem in Romania de azi, avem mari asteptari de la sistemul de sanatate! Sa fie functional pentru toata lumea!

Un comentariu: