duminică, 15 mai 2016

Familia Iglesias cucereste Romania

Saptamana trecuta capul de afis al concertelor din Bucuresti a fost tinut de Enrique Iglesias, care a avut un spectacol la Romexpo. Desi locatia nu este potrivita pentru un concert, este preferata de catre organizatori datorita numarului mare de locuri si a scenei care poate sa aibe dimensiuni mai mari. Cum bine se stie, Enrique a inceput concertul cu o ora intarziere, motivand ca este foarte racit si cu temperatura mare.

Cu toate astea, publicul rabdator, a asteptat pana cand Enrique a simtit ca poate intra si sa tina spectacolul. Desi toate domnitele au fost emotionate la maxim si infiorate la gandul 
ca-l vor vedea pe latin lover-ul Enrique, acesta nu s-a sfiit sa faca playback aproape tot spectacolul!
Enrique este cel mai mediatizat dintre copiii lui Iglesias, avand in spate oameni din marketing foarte abili. Echipa sa l-a promovat ca fiind un latin lover, iar imaginea creata a prins la public.
In acelasi timp, in alta zona a tarii, Julio Iglesias impreuna cu Julio Iglesias jr au avut concerte. Saptamana asta sunt asteptati sa aiba un concert si in Bucuresti. Julio jr, fratele lui Enrique, se spune ca este cu mult mai talentat decat acesta, insa nu a mers dupa aceeasi ‘reteta’ de marketing ca Enrique. Astfel ca Julio jr va canta in deschiderea spectacolului tatalui sau, care face eforturi de a-l lansa pe acesta. Vocea acestuia este mult mai apropiata ca timbru de cea a lui Julio senior, avand chiar si inflexiunile acestuia. Sa nu mai spunem ca daca Julio Iglesias a facut furori la timpul sau, acum e timpul ca cei 2 frati Iglesias sa-si imparta succesul si la doamne.
Cu toata familia Iglesias in Romania, chiar este pacat sa pierdeti spectacolele. Daca nu ati reusit sa ajungeti la cel al lui Enrique, ramane invitatia deschisa pentru Julio si Julio jr. Este un concert unic in care cei doi Julio – senior si junior – va vor delecta impreuna. Si sa speram ca de data asta nu va mai fi nici un playback 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu